Nieuws

2 februari 2024
In voorbereiding: Leven in Gods liefde, door ds. Willem J. J. Glashouwer, president Christians for Israel International.
29 december 2023
Hersenspoeling: de psychologie van gedachtenbeïnvloeding, het klassieke werk van dr. Joost Meerloo, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, eBook bij bol, Kobo, iBook.

Cover boek Meerloo
9 oktober 2023
Op donderdag 5 oktober bereikte mij helaas het bericht dat drs. Ruud van der Ven, de auteur van Orgaandonatie - een zaak van leven en dood en Niemand anders dan Jezus alleen, boeken die ik voor hem mocht uitgeven, na een kort ziekbed op woensdag 4 oktober om 01:00 in de ochtend is overleden. Hij zal op woensdag 11 oktober dicht bij zijn woonplaats Dordrecht begraven worden. Zijn boeken blijven nagalmen. Zijn website: www.ruudvanderven.nl.

24 mei 2023
De gnostisch-occulte vloedgolf. Van Simon de tovenaar tot new age, door drs. Stefan van Wersch, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo en iBook. Ook verkrijgbaar bij BOL: paperback, eBook.
8 mei 2023
Gij geheel anders. Zes bijbelstudies over het nieuwe leven met Christus, door Pieter en Marianne Siebesma, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback. Van dit boekje wordt geen digitale editie uitgebracht.
31 maart 2023
In voorbereiding: een aangepaste, geüpdatete herdruk van een boek van Stefan van Wersch: De gnostisch-occulte vloedgolf - van Simon de tovenaar tot new age.