Nieuws

8 augustus 2023
Bezig met het hertalen (met een 'h') van een nieuwe uitgave.
24 mei 2023
De gnostisch-occulte vloedgolf. Van Simon de tovenaar tot new age, door drs. Stefan van Wersch, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo en iBook. Ook verkrijgbaar bij BOL: paperback, eBook.
8 mei 2023
Gij geheel anders. Zes bijbelstudies over het nieuwe leven met Christus, door Pieter en Marianne Siebesma, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback. Van dit boekje wordt geen digitale editie uitgebracht.
31 maart 2023
In voorbereiding: een aangepaste, geüpdatete herdruk van een boek van Stefan van Wersch: De gnostisch-occulte vloedgolf - van Simon de tovenaar tot new age.
22 februari 2023
Niemand anders dan Jezus alleen. Een ex-natuurarts vertelt over de enige weg uit een occulte nachtmerrie, door Ruud van der Ven, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo, iBook.
11 januari 2023
Het lege ik - De gnostieke en jungiaanse grondslagen van de moderne identiteit, door Jeffrey Satinover, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo eniBook. U kunt via de volgende link ook een korte biografie van de auteur lezen (deze staat ook in het boekje): biografie dr. Satinover.