Bestellen voor particulieren en boekhandels

Particulieren

Particulieren kunnen door elke categorie bladeren in paperbacks, eBook en iBooks en bij het gewenste boek op 'bestellen' klikken. Klik op 'meer info' als u de volledige beschrijving van een boek wilt lezen. Vrijwel alle uitgaven zijn ook verkrijgbaar bij bol.com (van sommige uitgaven kunt u daar ook de eBook editie bestellen). De eBooks zijn ook verkrijgbaar bij kobo en in de iStore van Apple.

Let op! Het bestelproces gaat volledig buiten de uitgeverij om. De bestelling wordt afgerond door boekhandel.org, een dochteronderneming van Cross Link Services te Dordrecht. Bij problemen met een bestelling kunt u contact opnemen via hun contactformulier.

Boekhandels

Als boekhandel kunt u alleen bestellingen plaatsen bij distributeur Cross-Link Services te Dordrecht (klik op de link). Leveringen worden voorzien van een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

De voordelen voor boekwinkels met een vaste aansluiting bij Cross-Link:

  1. Korting loopt op tot 40% (de maximale korting van 40% krijgt u bij orders vanaf 10 stuks).
  2. Facturatie eenmaal per maand op basis van geleverde boeken.
  3. Snellere afhandeling van orders.
  4. Voorkeursleveringen boven boekhandels zonder vaste aansluiting.

De leveringsvoorwaarden voor boekhandels zonder een vaste aansluiting zijn als volgt:

  1. Standaardkorting: 20%.
  2. Voor bestellingen met een nettobedrag onder de € 15,00 (excl. btw) die u via de vervoerscentrale wilt laten verzenden, worden standaard € 2,95 orderkosten (incl. btw) berekend.
  3. Indien de verzendkosten per post minder dan € 1,50 bedragen, wordt het boek per post verzonden (zodat de boekhandel aan de ontvangstzijde vc-kosten bespaart).


korting voor boekhandels