Nieuws

24 september 2018
Op dit moment wordt er gewerkt aan de vertaling van twee boeken van Watchman Nee (de belangrijkste auteur die deze uitgever publiceert). De boeken die vertaald worden zijn: The Prayer Ministry of the Church en The Body of Christ: a Reality.
30 augustus 2018
Na lang wachten is sinds vandaag de dvd van de boekpresentatie van Wat is de mens? Adam, alien of aap? verkrijgbaar. Klik op de link: dvd boekpresentatie. De dvd is ook verkrijgbaar bij Logos (klik).
27 juli 2018
Vandaag gaf prof. dr. Jeffrey Satinover (klik voor een kort cv) (MD, PhD, MEd, BSc, MSc) mij toestemming voor de publicatie van de Nederlandse editie van zijn boek Homosexuality and the Politics of Truth. Ik begrijp natuurlijk heel goed dat dit een gevoelig onderwerp is, maar ik ben ervan overtuigd dat de lezer gaandeweg zal ontdekken dat de auteur zich hier ook terdege van bewust is. Het boek is inmiddels vertaald en de redactie is rond half november gereed, zodat het nog dit jaar gepubliceerd kan worden. U kunt hier vast de inleiding lezen, hoofdstuk 1, en een bijlage die aan het boek wordt toegevoegd (klik hier om de omslag te bekijken):

Inleiding - inleiding.

Hoofdstuk 1 - Het is niet wetenschappelijk, en ook niet democratisch.

Bijlage - De bank van Troje.
15 mei 2018
De toegang tot het Koninkrijk - of loon naar werken, door Robert Govett, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo, iBook en Google Play.
24 februari 2018
Op 23 februari werd er een boekpresentatie gehouden van Edgar Andrews' nieuwe boek Wat is de mens? Adam, alien of aap? in De Bronckhorsthoeve in Brummen. De auteur was zelf aanwezig om te spreken over het 'hoe en waarom' van dit boek. Na afloop was er gelegenheid om vragen te stellen. Zijn twee lezingen zijn in audiovorm terug te luisteren (alleen Engels): lezing 1, lezing 2. Een dvd is in de maak. Zie ook de website hierover op: Facebook. Ook interessant is deze overzichtspagina van Edgar Andrews' nieuwe boek Wat is de mens? (klik).
11 januari 2018
Wat is de mens? Adam, alien of aap?, door Edgar Andrews, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo, iBook en Google Play.