Nieuws

30 augustus 2018
Na lang wachten is sinds vandaag de dvd van de boekpresentatie van Wat is de mens? Adam, alien of aap? verkrijgbaar. Klik op de link: dvd boekpresentatie. De dvd is ook verkrijgbaar bij Logos (klik). De dvd is daar niet duurder, maar is inclusief btw en administratiekosten.
27 juli 2018
Vandaag gaf prof. dr. Jeffrey Satinover (klik voor een kort cv) (MD, PhD, MEd, BSc, MSc) mij toestemming voor de publicatie van de Nederlandse editie van zijn boek Homosexuality and the Politics of Truth. Het voorwoord wordt geschreven door dr. Michael L. Brown (een bekende Messiasbelijdende Jood). Het boek is inmiddels helemaal vertaald (update 18-09-2018) en wordt nu gecorrigeerd. U kunt hier vast de inleiding lezen, hoofdstuk 1, en een bijlage die aan het boek wordt toegevoegd:

Inleiding - inleiding.

Hoofdstuk 1 - Het is niet wetenschappelijk, en ook niet democratisch.

Bijlage - De bank van Troje.

Wie de inleiding gelezen heeft, zal beseffen dat de auteur iemand is met grote bewogenheid voor alle betrokkenen, en dat het al helemaal niet zijn bedoeling is om mensen voor te schrijven hoe zij moeten leven. Waarom dan toch dit boek? De reden om dit boek te publiceren is om enig tegenwicht te bieden aan de propaganda (en dat is helaas ├ęcht het juiste woord, als je de academische wereld er even buiten laat, want daar weten velen wel beter) van allerlei lobbygroepen (met veel macht in politiek en media) die op dit gebied zijn tienduizenden al verslagen heeft, vanuit het nuchtere besef dat het waarschijnlijk een druppel op een gloeiende plaat zal zijn. Maar dat ontslaat mij - in mijn beleving - niet van mijn verantwoordelijkheid om een ander geluid te laten horen dat veel te weinig gehoord wordt. In dit geval door een boek van een academicus die zich uitgebreid met het onderwerp beziggehouden heeft en die wat betreft dit onderwerp - en dan met name het adopteren van kinderen door ouders van gelijk geslacht - ook als getuige-deskundige gehoord werd door de Amerikaanse Senaat. Ik heb niet de illusie dat dit boek de mensen die al een vaste overtuiging hebben (al dan niet op persoonlijke gronden) zo snel van mening zal doen veranderen, maar ik geloof wel dat mensen die op zoek zijn naar een evenwichtige visie wat aan dit boek zullen hebben.
15 mei 2018
De toegang tot het Koninkrijk - of loon naar werken, door Robert Govett, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo, iBook en Google Play.
24 februari 2018
Op 23 februari werd er een boekpresentatie gehouden van Edgar Andrews' nieuwe boek Wat is de mens? Adam, alien of aap? in De Bronckhorsthoeve in Brummen. De auteur was zelf aanwezig om te spreken over het 'hoe en waarom' van dit boek. Na afloop was er gelegenheid om vragen te stellen. Zijn twee lezingen zijn in audiovorm terug te luisteren (alleen Engels): lezing 1, lezing 2. Een dvd is in de maak. Zie ook de website hierover op: Facebook. Ook interessant is deze overzichtspagina van Edgar Andrews' nieuwe boek Wat is de mens? (klik).
11 januari 2018
Wat is de mens? Adam, alien of aap?, door Edgar Andrews, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo, iBook en Google Play.
8 november 2017
Op dit moment wordt er gewerkt aan de Nederlandse vertaling van prof. dr. Edgar Andrews' nieuwe boek Wat is de mens? Adam, alien of aap? Dit is het vervolg op zijn boek Wie heeft God gemaakt? Op zoek naar een allesverklarende theorie, dat ook bij deze uitgever verschenen is. U kunt hier vast de aanbevelingen, het voorwoord, de dankbetuiging en de inhoudsopgave inzien: voorbladen. De omslag komt er zo uit te zien: cover.