Nieuws

13 april 2021
Onze samenkomsten (Basislessenserie deel 3), door Watchman Nee, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo en iBook.
17 februari 2021
De goede belijdenis (Basislessenserie deel 2), door Watchman Nee, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo en iBook.
2 februari 2021
Een levend offer (Basislessenserie deel 1), door Watchman Nee, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, iBook, Kobo.
9 september 2020
Herstel Uw werk, door Watchman Nee, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, iBook, kobo en Google Play.
10 juli 2020
De vertaling van Watchman Nee's boek Revive Thy Work (223 pag., Engelse editie), over de geschiedenis van het verval en herstel van de christelijke gemeente, is vandaag gereedgekomen (231 pag., Nederlandse editie). Het werk wordt nu door de redacteur nagekeken. De omslag is inmiddels gereed. Die is hier te bekijken.
29 juni 2020
De vertaling van Watchman Nee's boek The Life that Wins is vandaag begonnen. Geen mens kan het christelijk leven zelf leven. De eisen die God aan de mens stelt, zijn simpelweg te hoog. Alleen de Here Jezus kan door Zijn Geest dat leven door ons heen leven. Hoe dat proces begint en voortgaat, waarbij de mens dag aan dag veranderd wordt naar Zijn beeld (als de mens daarin meewerkt en zich wil laten veranderen), is de boodschap van dit boek.