Nieuws

15 januari 2018
Enkele bemoedigende zinnen van ds. Jenno Sijtsma (door het ND eens 'Nederlands meest belezen dominee' genoemd) over de Nederlandse editie van Wat is de Mens? - waarvoor mijn oprechte dank:

'De eerste 83 bladzijden van Wat is de mens? gelezen en het is zonder meer formidabel geschreven en vertaald. Dat laatste mag terecht waardering van de auteur ontvangen, want het boek leest als een trein. (...) Hoe het mogelijk is dat dit boek met 384 bladzijden voor de prijs van € 16,95 aangeschaft kan worden is mij een raadsel. Ik zal er als ik het uit heb terechte aandacht aan besteden. (...) Het is ongelooflijk hoe boeiend het nieuwe boek van Andrews is en, daarvan ben ik overtuigd, dat ligt mede voor een groot deel aan de vertaling (...).'
11 januari 2018
Wat is de mens? Adam, alien of aap?, door Edgar Andrews, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo, iBook en Google Play.
22 november 2017
Op 23 februari 2018 wordt er een boekpresentatie gehouden van Edgar Andrews' nieuwe boek Wat is de mens? Adam, alien of aap? in De Bronckhorsthoeve in Brummen. De auteur zal daar zelf bij aanwezig zijn om te spreken over het 'hoe en waarom' van dit boek. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven: aanmeldformulier.
8 november 2017
Op dit moment wordt er gewerkt aan de Nederlandse vertaling van prof. dr. Edgar Andrews' nieuwe boek Wat is de mens? Adam, alien of aap? Dit is het vervolg op zijn boek Wie heeft God gemaakt? Op zoek naar een allesverklarende theorie, dat ook bij deze uitgever verschenen is. U kunt hier vast de aanbevelingen, het voorwoord, de dankbetuiging en de inhoudsopgave inzien: voorbladen. De omslag komt er zo uit te zien: cover.
13 oktober 2017
Aanbid God, door Watchman Nee, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo, iBook.
31 augustus 2017
De geest van het evangelie, door Watchman Nee, is sinds vandaag verkrijgbaar: paperback, eBook, Kobo, iBook